Vi er specialister i landbrugsejendomme og boliger i byen

Lad os lave en salgsvurdering af din landejendom

Er du nysgerrig på, hvad din landejendom er værd? Så lad os stå for salgsvurderingen og det efterfølgende salg. Med mere end 30 års erfaring er vi klædt rigtigt på til at give dig den bedste rådgivning i forbindelse med både salgsvurderingen og det efterfølgende salg af din ejendom.
Vi har specialiseret os i salg af gårde og lystejendomme, landejendomme, planteavlsejendomme, svineejendomme, kvægejendomme, liebhaverejendomme og nedlagte landbrug. 
Vi bor selv på en landbrugsejendom, dyrker 65 hektar jord og avler frieserheste. Vores professionelle virke kombineret med vores personlige interesse inden for området giver os et godt afsæt for at kunne vejlede dig som kunde bedst muligt.
Vi er godt inde i både de tekniske, juridiske og lovgivningsmæssige omkring det at købe eller sælge en gård eller lystejendom, og så har vi en rigtig god forståelse for, hvad det vil sige at bo på landet.
Landbrugssprog er vores andetsprog.
Skal vi hjælpe dig med at sælge din landejendom? Så lad os som det første lave en salgsvurdering.

Lad os lave en salgsvurdering af din bolig

Ud over salg landejendomme tilbyder vi nu også salg af villaer, andelsboliger, byhuse, rækkehuse og ejerlejlighed.
Vi arbejder hårdt – og personligt – for at give dig en god oplevelse med at komme videre.
Vi byder dig gerne velkommen indenfor i vores forretning på Storegade 4 i Hatting, men du er også meget velkommen til at kontakte Klaus Juul direkte på: 21 18 56 66 for en uforpligtende samtale. Klaus kommer også gerne hjem til dig.
Vi dækker det meste af Østjylland, når det kommer til køb og salg af gårde, lystejendomme og boliger samt salgsvurderinger.

Selvom vores geografiske område er stort, ligger vores styrke i det små. Vi er et lille ejendomsteam med stor fokus på nærhed, tryghed og fællesskab

Bestil din vurdering her

Lad vores ekspertise komme dig til gode.

Udfyld formularen allerede i dag. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan lave en salgsvurdering af din landejendom eller bolig.

marts 2024

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031