Møllekrogvej 3, Kollemorten, 7323 Give

LIEBHAVEREJENDOM med alt hvad hjertet begærer! - beliggende i naturskønne omgivelser.

Nu har du muligheden for at erhverve denne helt enestående ejendom beliggende med flot udsigt over parklignende haveanlæg.

Med en placering i det centrale Østjylland, mellem Tørring og Give, er du blot en halv times kørsel til byer som Horsens, Vejle og Billund, ligesom der er kort afstand til den nyanlagte Midtjyske motorvej.

Ejendommen, der er opført i 2003, fremtræder i høj kvalitet. De hvidpudsede bygninger, med det sorte glaserede tegltag og dannebrogsvinduer, sikrer et gennemført stilrent design.

En ualmindelig flot indkørsel snor sig gennem skov og beplantning op til den smukke gårdsplads og den pragtfulde ejendom. Hele vejen er tænkt på detaljerne - fine brosten i såvel indkørsel som gårdsplads, lys langs indkørslen samt ved boligen og garagen, og ikke mindst den store vifteformede trappe, som byder velkommen ind til stuehuset.

Fra gårdspladsen er der adgang til en opvarmet dobbelt garage og til en carport. Desuden trappe op til den niveauhævede store vestvendte træterrasse, hvorfra både solopgang og aftensolen kan nydes, og samtidig, ikke mindst, udsigten over den parklignende have. Ejendommen byder på mange mulige aktiviteter, bl. a. egen sø, eller motion på ejendommens egen tennisbane med eget lille klubhus eller beachvolley bane. Man kan også sætte sig godt til rette i ejendommens hjemmebiograf.

Her er alle muligheder, kun fantasien sætter grænser!

Er du til liebhaveri, luksus og lækre detaljer, så er denne ejendom bestemt noget for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.