Spettrupvej 47, LINDEGAARD, 8722 Hedensted

Særdeles smuk og velbeliggende lystejendom på 6,1 ha beliggende i landsbyen Spettrup, kun 3 km fra Hedensted centrum.

"Lindegaard" byder en velkommen gennem gårdspladens port, hvor der er frit udsyn til gårdens flotte stuehus og udhusbygninger, der sammen med gårdens smukke parklignende have med træer og buske, danner denne enestående ejendom.

Stuehuset er opført i rødsten med sort glaseret teglsten og mahognivinduer, og har et samlet boligareal på 237 m² fordelt på 1½ plan med god loftshøjde. Ligesom stuehusets ydre, er det indvendige udtryk ligeså herskabeligt, og er indrettet med: Hall med terrazzogulv og trappe til 1.sal ¤ Køkken fra 2000 med spiseplads, pejs, gulvvarme og klinkegulv ¤ Stor stue med trægulv og udgang til haven ¤ Stue ¤ Spisestue med trægulv ¤ Kontor med trægulv ¤ Viktualierum ¤ Badeværelse med bruseniche ¤ Baggang med klinkegulv og gulvvarme ¤ mindre kælder med vaskerum.

Indretning 1. salen : Soveværelse ¤ 2 værelser ¤ Disponibelt uudnyttet plads ¤ 1 rum klargjort til badeværelse.

Gårdens udhusbygninger har et samlet areal på 1.248 m², og består bl.a. af en ladebygning med loft til kip, udhusbygning indrettet med lagerplads med mindre kontor og dobbelt garage m.m., der alt sammen har mange anvendelsesmuligheder til privat såvel som erhvervsmæssigt brug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.