Blomhulevej 5, 8740 Brædstrup

IDYLLISK VELBELIGGENDE PLANTEAVLSGÅRD NÆR BRÆDSTRUP

Idyllisk beliggende planteavlsgård, i meget smukke og naturskønne omgivelser, nabo til større skovområde.

Til gården er der et særdeles velbeliggende og præsentabelt rødstensstuehus fra 1987, på 242 kvm. bolig i 2 plan med tegltag med integreret carport med tagpaptag, der anvendes som stor solterrasse med direkte adgang fra 1. salen.

Stuehuset er bl.a. indrettet med: Stor stue med parket gulv og udgang til have * Stort køkken/alrum * 1 værelse med parket gulv * Badeværelse med kar og bruseniche, med klinkegulv, samt vægfliser fra gulv til loft * Entre * Stor baggang med grovkøkken med klinkegulv og opgang til 1. salen.

1.salen er indrettet med: Repos ¤ Stue med parketgulv og udgang til tagterrasse ¤ Soveværelse ¤ 2 værelser ¤ Badeværelse med bruseniche.

Der er gulvvarme i det meste af stueetagen.

Til stuehuset er der en dejlig stor og flot velanlagt have, der grænser helt op til nabo skoven, hvilket giver gården en fantastisk idyl.

Opvarmning af stuehuset sker ved hjælp af pillefyr, der er opstillet i maskinhallen som har et lavt varmeforbrug ifølge energimærke på kr. 11.739 årligt.

Driftsbygningerne består af en maskinhal og ældre udhusbygninger.

Jordarealet er beliggende ved bygningsparcellen.

En gård der kan være potentiel for mange købere, da gården både henvender sig til hobbylandmænd eller nuværende landmænd, der ønsker en tillægsgård.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.