Lystrupvej 16, 8781 Stenderup

Utrolig velholdt rødstens ejendom med ca. 2,7 ha pyntegrønt beliggende ca. 1,5 km fra Ølsted, med ca. 6 km til Hedensted og ca. 9 km til Horsens.

Ejendommen består af et stuehus, garage, værksted og fyrrum, gl. staldbygning, der anvendes som depotrum, gl. malkerum samt lade, der evt. kan anvendes som løsdriftstald. Udhusbygningerne er på i alt min. 538 m2, idet garagen ikke ses registreret.

Stuehuset er opført i 1 1/2 plan med et samlet beboelsesareal på 118 m2, fordelt med 78 m2 i bebygget areal. Derudover er der en kælder på 39 m2, der er indrettet med viktualierum, vaskerum samt depotrum.

Til stuehuset er der en ualmindelig flot anlagt have med havedam og et hav af blomster, buske og træer, plantet med omtanke for beskuelsen. Derudover er der køkkenhaver, drivhuse og meget mere.

Jordarealet er tilsået / plantet med pyntegrønt, så som ca. 1.400 stk. cypres buske i gul og blå, ca. 2800 stk. store buksbom samt kristtjørn og krølhassel. Ejer har gennem flere år haft aftagere til pyntegrøntet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.