Oensvej 94, 8700 Horsens

HESTEEJENDOM MED SKØN NATUR, KUPERET CA. 1,7 HA AREAL MED LILLE SKOV, TÆT VED HORSENS

Dejlig ejendom med ca. 1,7 ha beliggende lige udenfor Horsens - naturgrund i kuperet terræn med haveanlæg, ridebane, lille skov og engareal med vandløb.

Ejendommen består af et rødstens vinkelbygget stort stuehus med nyere Decra ståltag opført i 1 1/2 plan med 277 m2 beboelse og lille kælder, samt en mindre hestestald, overdækning, udestald/boks og 2 mindre brændeskure.

Stueetagen indeholder : Entre med klinkegulv og gulvvarme ¤ Køkken / Alrum med vinylgulv, hvide køkkenelementer med bøge bordplade, alrum med brændeovn og udgang til terrasse/have og med trappe til 1. salen og fransk dør ind til stuen ¤ Stue med fyrtræsgulv ¤ Værelse med fyrtræsgulv ¤ Værelse med fyrtræsgulv og udgang til terrasse ¤ Soveværelse med fyrtræsgulv ¤ Badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, badekar med løvefødder, bord/vask skabsarrangement og opmuret bruseniche ¤ Gæstetoilet med klinkegulv og gulvvarme med bord/vask skabsarrangement ¤ Baggang/bryggers med klinkegulv og gulvvarme med vaskemaskine og tørretumbler, vask/skab og udgang til haven ¤ Fyrrum med betongulv med naturgasfyr fra 2013 samt varmtvandsbeholder og gulvvarmestyring med udgang til indkørslen. Stueetagen er primært med hvidpudsede mure og god lofthøjde ca. 2,5 m.

1. salen indeholder : Stor stue med fyrtræsgulv, stort vindue i den ene gavl ¤ Værelse med fyrtræsgulv. Der er loft til kip i hele etagen.

Hestestalden indeholder 2 hestebokse med mål ca. 3 x 3 meter og 1 hesteboks med mål ca. 3,5 x 3 meter. Der er loft til kip i hestestalden. Derudover en udestald/boks med mål ca. 3,5 x 3 meter.

En super ejendom med skøn naturgrund, og mulighed for heste, eller andet mindre dyrehold.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.