Tendrupvej 4, Elbæk, 8700 Horsens

Charmerende hus beliggende tæt ved Søvind

Idyllisk velholdt bindingsværkejendom beliggende i skønne omgivelser

Villaen er beliggende i Elbæk med få kilometer til Søvind by, hvor alle dagligdagens fornødenhederne findes, såsom skole, daginstitution, Dagli´Brugs og idrætsanlæg m.m. Byen har en aktiv borgerforening, og et mangfoldigt foreningsliv. På få minutter kan man på cykel besøge flere skønne skovområder. Horsens fjord og stranden ved Brigsted og Sondrup er ligeledes et besøg værd med sin smukke natur. Man kan desuden på ca. 15 minutter nå Horsens og Odder i bil.

Ejendommen byder på hele 161 funktionelle kvadratmeter i 2 plan. Ejendommen fremstår i fin og indflytningsklar stand, der med sin bindingsværkfacade og stråtag bærer stort præg af charme og hygge. Til ejendommen hører en hyggelig have og solterrasser.

Ejendommens stue plan indeholder en entré, to gode værelser, køkken/alrum, badeværelse med bruseniche, bryggers, og en stor rummelig stue, der er opdelt i to afdelinger. 1.salen er opdelt med 2 gode værelser, samt en hyggelig stue. Der er ca. 50 m2 i den gamle del af stuehus, der er lavloftet (ca. 1,85 cm ). Tillige i den gamle del ca. 10 m2 med loftshøjde ca. 2 meter. I den nye del af stuehuset (tilbygningen fra 1992) er der ca. 2,15 cm loftshøjde, som er godkendt på byggetidspunktet. Loftshøjden på hele 1. salen er god med loft til kip.

Til ejendommen hører et udhus på 12 kvadratmeter.
Alt i alt en yderst idyllisk ejendom, i rolige og naturskønne omgivelser, og med skøn opvokset have, der henfører til ro og fred.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.