Elbækvej 43, Elbæk, 8700 Horsens

GÅRD MED CA. 22,2 HA BELIGGENDE I ROLIGE OMGIVELSER

Den originale firelængede ejendom "Elbækgård" ligger midt i landsbyen Elbæk, som byder på et godt socialt sammenhold indbyggerne imellem.

Et aktivt foreningsliv findes få kilometer derfra i byen Søvind, som desuden både rummer skole, daginstitution, idrætsanlæg samt dagligvarebutik til hverdagens behov.

Med ca. 5 km til Hovedgård, 13 km til Odder samt 14 km til Horsens ligger Elbæk centralt, men i et roligt miljø omgivet af marker, flotte skovområder og Horsens Fjord.
Fjordens kyst gemmer på gode udflugtsmuligheder som Brigsted og Sondrup strand, eller et besøg på den lille perle Alrø, som er kendt for sin ægte Morten Korch-idyl med små gårdbutikker og spisesteder.

Ejendommens bygninger består af et stuehus i bindingsværk samt omkringliggende driftsbygninger med flotte kampestensmure. Stuehuset fremstår i meget ringe stand og det skal bemærkes, at der ikke er varmeinstallation i ejendommen.

Ejendommen har et samlet areal på ca. 22,2 ha., hvor ca. 21,0 ha udgør agerjord beliggende bag ved gårdens bygninger samt haveanlæg.

Jorden, som i øjeblikket et bortforpagtet, er ledig efter høsten 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.