Nørre Snedevej 110, Hvirring, 8762 Flemming

LYSTEJENDOM MED CA. 3,5 HA VED HVIRRING

Ejendommen er beliggende i Hedensted Kommune ved landsbyen Hvirring, som ligger 12 km syd for Brædstrup og 15 km vest for Horsens. Indbyggerne i Hvirring opretholder sammenholdet gennem forskellige årlige arrangementer for både børn og voksne, som afholdes i byens forsamlingshus.

Med blot 5 km til Rask Mølle er der ikke langt til pasningsmuligheder i form af dagpleje, vuggestue, børnehaver og Rask Mølle skole for elever på 0.-9. klassetrin. I Rask Mølle finder du desuden indkøbsmuligheder og et væld af fritidsaktiviteter såsom badminton, fodbold, gymnastik og padelbaner.

Hvirring er placeret naturskønt i et område med gode vandremuligheder i nærliggende skove samt det store fredede vådområde, Uldum Kær. Gudenåen finder du blot 3 km fra ejendommen, ved Åstedbro, som er et yndet startpunkt for en fantastisk kajaksejlads på Danmarks længste å.

Selve ejendommen byder på et ældre hvidpudset stuehus med charmerende kampestenssokkel med beboelse på 167 m2 boligareal i 1½ plan med flere værelser, stuer, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med stue. De omkringliggende hvidpudsede driftsbygninger danner ramme om en hyggelig gårdsplads, som man ankommer til ad den grusbelagte indkørsel. Bag ved ligger en stor maskinhal, som i øjeblikket er indrettet med petanquebane. Ejendommens driftsbygninger på i alt 1378 m2 kan anvendes til mange forskellige private formål, men byder også på eventuelle indtjeningsmuligheder ved udlejning.

Til huset hører et dejligt opvokset haveanlæg med en hyggelig pavillon, som kan tilgås via den flisebelagte sti fra husets sydvendte terrasse.

Gårdens jordareal fordeler sig med ca. 1,8 ha. agerjord og ca. 0,3 ha. øvrig beplantning. Et mindre jordareal og parkeringsplads er udlejet til kr. 4.800 + moms årligt.

Nørre Snedevej 110 er en ejendom fuld af gode brugbare kvadratmeter i nærheden af både skøn natur og landsbyliv.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.