Kirkevej 49, Ørridslev, 8732 Hovedgård

LYSTEJENDOM PÅ CA. 7,5 HA I ØRRIDSLEV

Ejendommen er beliggende centralt mellem Horsens (ca. 14 km), Odder (ca. 17 km) og Skanderborg (ca. 18 km) i landsbyen Ørridslev. Herfra er der blot ca. 1,5 km til den gamle stationsby, Hovedgård, hvor der findes daginstitution med integreret vuggestue og børnehave, naturbørnehave samt Hovedgård Skole til elever i 0.-9. klasse. Skolebussen har sin rute til- og fra Hovedgård Skole gennem Ørridslev. Hovedgård rummer desuden flere dagligvarebutikker, et lægehus samt et bredt udvalg foreninger, herunder skytteforening, idrætsforening samt svømmeklub, som holder til i den lokale svømmehal.

Ejendommen består af et stuehus fra 1929 opført i rødsten med kampestenssokkel samt en senere tilbygning i gasbeton. Boligarealet udgør i alt 130 m2. Derudover er der udhusbygninger med i alt 329 m2, der bl.a. består af en lade, fyrrum og garage.

Stuehuset er indrettet med bl.a. entré, køkken med spiseplads samt trappe til nedsænket rum indeholdende vandur og varmtsvandsbeholder, en stor vinkelstue, flere værelser samt et badeværelse med klinkegulv og gulvvarme. Derudover har huset en praktisk baggang med udgang til en overdækket terrasse og ejendommens haveanlæg, som primært udgør græsareal med træer samt buske, der naturligt afgrænser bygningsparcellen fra ejendommens jordtilliggende.

Af ejendommens samlede areal på ca. 7,5 ha udgør ca. 6,6 ha. agerjord. Denne agerjord er delvist beliggende omkring ejendommens bygningsparcel samt på en matrikel beliggende nord for ejendommen. Det vil evt. være muligt at købe ejendommen med mindre jord.

Kirkevej 49, 8732 Hovedgård er oplagt til familien, der ønsker at bo på landet med plads omkring sig, men med kort afstand til alt det, der får dagligdagen til at hænge sammen!

Ejendommen sælges som et dødsbo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.