Småbuskvej 2, Skjold, 7130 Juelsminde

LYSTEJENDOM MED STOR GRUND I SKJOLD MED PANORAMAUDSIGT OVER LANDSKABET

"Vestergård" er en ældre lystejendom med en stor grund beliggende i Skjold med smukke, naturskønne omgivelser og panoramaudsigt over det smukke landskab mod Juelsminde halvøen. Ejendommen ligger i Hedensted Kommune med ca. 10 km til både Hornsyld og Horsens midtby, mens de hyggelige havnebyer, Snaptun og Juelsminde, ligger henholdsvis ca. 9 og 14 km derfra. Fra ejendommen er der blot få kilometer til Bjerre Skov, som byder på længere vandreture, udfordrende mountainbikeruter og fiskeri i søen, Elverdam.
For de mindre børn findes der pasningsmuligheder i Skjold, mens Rårup Skole for børn til og med 6. klasse findes ca. 4 km fra ejendommen. Herefter overgår børnene til Skolen i Midten, som er beliggende i Hornsyld. Skolebussen til begge skoler har sin busrute igennem Skjold. I landsbyen, Glud, som ligger ca. 5 km fra ejendommen, kan det daglige indkøb klares i den lokale brugs.

Selve ejendommen er særdeles velegnet til den kreative køber, som ønsker at sætte sit eget præg på bolig og udhusbygninger. Ejendommens nuværende bygninger fremstår i ringe stand, og en eventuel køber kan overveje en totalrenovering såvel indvendigt som udvendigt, eller eventuel nedrivning af ejendommens bygninger. Hvis man vælger at nedrive bygningerne og opføre en ny bolig på grunden, vil man efterfølgende have en fantastisk placeret ejendom med udsigt over Hedensted Kommunes smukke kuperede landskab.

Ejendommens grundareal er 3.202 m2, men sælges sammen med den ubebyggede nabogrund Søndre Kirkevej 14B på 1.399 m2, således det samlede areal udgør 4.601 m2.


BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.