Annasmindevej 23, 26 og 35, Eriknauer, 8700 Horsens

LANDEJENDOM MED ERHVERVSMULIGHEDER, 2 VILLAER OG CA. 5,2 HA JORD

Vest for Horsens, ca. 2,5 km syd for Hatting, ligger ejendommene Annasmindevej 23, 26 og 35 i landsbyen Eriknauer, som ligger i Hedensted Kommune. Eriknauer er en mindre landsby primært bestående af en række gårde, herunder "Annasminde", som også har lagt navn til byens hovedgade. Byen ligger ca. 5 km fra Løsning, som tilbyder folkeskole for elever i 0.-9. klasse med tilknyttet SFO-ordning. Pasningsmuligheder til de mindste findes ligeledes i Løsning, men også i de omkringliggende landsbyer, Ølsted og Korning, som begge ligger ca. 4 km derfra. De daglige indkøb kan klares i SuperBrugsen Hatting eller Løsning, mens du kan få dækket behovet for mere udpræget byliv i Horsens centrum og Hedensted, som ligger hhv. ca. 8 km og 9 km fra ejendommene.

"Annasminde" består af et stort hvidpudset stuehus med et samlet boligareal på 400 m2 indeholdende bl.a. køkken/alrum, spisestue, to stuer, fem værelser, to badeværelser og din helt egen gildesal. Dertil kommer ejendommens mange driftsbygninger, som i alt udgør hele 6.393 m2. Disse består bl.a. af adskillige staldbygninger, ladebygninger samt to store maskinhaller. Derudover er der i ét af udhusbygningerne indrettet med lejlighed.

Jordarealet på "Annasminde" består af græsareal samt bygningsparcel med have, stuehus, driftsbygninger og gårdsplads.

På Annasmindevej 23 findes en selvstændig ejendom med en villa opført i gulsten, der rummer 87 m2 boligareal i ét plan samt en tilbygget garage. Villaen er indrettet med entré, køkken med spiseplads, stue, 3 værelser, et badeværelse samt en praktisk baggang. Fra huset er der udgang til en sydvendt terrasse, som ligger i læ for vind bag den omkransende hæk. Villaen ligger på en 1.104 m2 stor grund med nem anlagt have og kig til en lille naturskøn sø.

På Annasmindevej 35 bydes der velkommen til endnu en selvstændig ejendom med et grundareal på 2.151 m2, hvorpå der ligger en stor etplansvilla opført i rødsten med et boligareal på 148 m2 samt en indbygget garage på 41 m2. Derudover er der en havestue. Villaen er indrettet med entré, køkken med spiseplads, stue, soveværelse, værelse samt et kontor og en baggang. Haveanlægget på Annasmindevej 35 er lukket, flot opvokset med græsareal, forskellige løvtræer og udsigt til mindre sø, der tidligere har været en branddam. Her får du en villa omringet af landidyl med gården, "Annasminde" mod vest og marker mod øst.

En stor del af driftsbygningerne på "Annasminde" er i øjeblikket udlejet, og der er således stor mulighed for indbringende lejeindtægter på både "Annasminde" samt de øvrige boliger, Annasmindevej 23 og 35. Den nuværende samlede årlige lejeindtægt på Annasmindevej 23, 26 og 35 er kr. 706.850,-

Jordarealet i udbuddet udgør i alt ca. 5,2 ha efter udstykning, som sker i forbindelse med salg.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.