Boller Slotsvej 16, 8700 Horsens

UNIK EJENDOM CA. 4,2 HA BELIGGENDE OP TIL BOLLER SLOT

Ejendommen ligger midt i fredskovområdet Boller Skov, og nabo med kig til det flotte Boller Slot. Endvidere er der tæt på ejendommens matrikel noteret strandbeskyttelse / klitfredning, idet ejendommen er beliggende mindre end 500 meter til Horsens Fjord.

Ejendommen ligger ca. 3 km Øst for Horsens bygrænse og med ca. 13 km til Motorvejs til - og afkørsel.

Ejendommen består af et rødstens stuehus på 144 m2 beboelses areal i 1 1/2 plan med tegltag og en kælder på 99 m2. Derudover er der 3 mindre udhusbygninger, hvoraf de 2 står "antikt", som da de i sin tid blev opført som bl.a. drivhus til Boller Slot og "Ferskenhus".

Stuehuset trænger til en kærlig hånd, men er beliggende, helt unikt, og midt i en idyllisk og usædvanlig oase. For omkring ejendommen ligger fredskoven Boller Skov, selve Boller Slot, få andre gamle bevaringsværdige aftægtsboliger til slottet, og med kun ca. 500 meter ned til Fjorden findes ikke bedre beliggenhed.

Udenfor ejendommens stuehus kan man via en flot alle' blive ført op til markvejen, der går direkte ind i Boller Skov. Derudover et haveanlæg med to fine ældre udhusbygninger, heraf et drivhus, der i sin tid forsynede slottets køkken.

Af ejendommens samlede areal på ca. 4,2 ha udgør ca. 3,4 ha agerjord, der er bortforpagtet på en aftale med årlig genforhandling til efter høst.

Op til ejendommens skellinje er der fredskov.


Denne ejendom er ren liebhaveri med en yderst sjælden beliggenhed. Du bliver her nabo til selveste Boller Slot, en herregård ældre end år 1350, og betegnes også som "en bevaret middelalderborg med voldgrav". Den nye ejer af Boller Slotsvej 16 kommer til at eje et stykke af denne voldgrav. Det er da ret specielt - ikke ?.......

Endvidere er der adgang til Boller Slots kinesiske have samt haveforeningen, hvorfra du kan sidde og direkte nyde synet til Boller Slot og voldgraven omkring slottet.

Ejendommen sælges som dødsbo.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.