Løvetvej 33, Løvet, 8740 Brædstrup

LYSTEJENDOM PÅ CA. 10,2 HA VED GRÆDSTRUP

Få kilometer fra Grædstrup ligger "Kirstinelund" som er en lystejendom på ca. 10,2 ha. Området omkring ejendommen er karakteriseret ved flere mindre landejendomme og frodig, grøn natur så langt øjet rækker. Her ånder fred, ro og landidyl, men der er ikke langt til et aktivt landsbysamfund i Bryrup, som ligger ca. 6 km derfra. Her findes indkøbsmuligheder, idrætsforening samt lokale ildsjæle, som flere gange årligt arrangerer fællesaktiviteter for borgerne i og omkring Bryrup. Derudover er der blot ca. 7 km til Brædstrup, hvor der er folkeskole, flere detailbutikker, caféer og restauranter - alt hvad du har brug for i dagligdagen!

"Kirstinelund" består af et hyggeligt, velholdt stuehus på 175 m2 boligareal, som fordeler sig med 100 m2 i bebygget plan og 75 m2 på 1. salen. Stuehuset er i stueplan indrettet med bl.a. entré, stort køkken/alrum, rummelig stue med udgang til husets sydvendte terrasse og have, badeværelse samt praktisk baggang. Fra entréen er der trappe til 1. salen, hvor du finder soveværelse, yderligere 3 værelser samt 1 toilet. Stuehuset er løbende moderniseret bl.a. med nyere køkken samt badeværelse i stueetagen inden for de seneste 5 år.

Ejendommens udhusbygninger på i alt 507 m2 består bl.a. af garage, stald- og ladebygning, maskinhal med kontor og mere til.

Af ejendommens samlede jordareal udgør ca. 4,0 ha juletræskultur og ca. 5,7 ha. agerjord. Det resterende areal går fra til vej samt bygningsparcel med gårdsplads og haveanlæg.

Her får du en ejendom med et skønt opvokset haveanlæg, brugbare udhusbygninger og et stuehus, som er lige til at flytte ind i!

Ejendommen sælges som et dødsbo.


BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.