Skovbrynet 20, 8763 Rask Mølle

Ejendommen er beliggende i Rask Mølle, som er en hyggelig by, beliggende 4 km nord for Uldum, 14 km syd for Brædstrup, 18 km vest for Horsens og 18 km nord for Hedensted. Byen, som hører til Hedensted Kommune, har mange muligheder for fritidsaktiviteter, bl.a. badminton, fodbold, gymnastik, petanque og tennis, padel baner og meget mere. I nærheden af byen er der gode vandreruter bl.a. i Rask Skov med sine små og store gravhøje og ved Uldum Kær, som er et stort fredet vådområde, der gennemstrømmes af Gudenåen.
I gåafstand fra ejendommen ligger Rask Mølle Skole som har ca. 420 elever og rummer 0.-9. klassetrin, gode indkøbsmuligheder og idrætscenter med hele 2 haller.
Til de yngre børn tilbydes gode pasningsmuligheder med dagplejere, en vuggestue og to børnehaver. Der kører desuden busser til Tørring og Horsens.

Denne velholdte villa er løbende vedligeholdt med bl.a. tag fra 2013. Villaen er opført i gulsten med nyere ståltag på 120 m2 beboelse. Villaen er indrettet således: God bred entré ¤ Viktualierum i forbindelse med funktionelt spisekøkken ¤ 2 børneværelser - heraf det ene med skab ¤ Klinkebelagt badeværelse med bruseniche ¤ Godt soveværelse med skabsvæg ¤ Stor hyggelig vinkelstue ¤ Bryggers med oliefyr og plads til vaskemaskine og tørretumbler ¤ Kontor/værelse med god opbevaringsplads.

Til ejendommen hører en dejlig opvokset have, som er nem at vedligeholde, med flere solterrasser samt en carport på hele 41 m2 med plads til 2-3 biler.

Der er desuden mulighed for at installere fjernvarme til ejendommen.

Skovbrynet 20 er en rigtig fin villa med god beliggenhed i Rask Mølle.

Ejendommen er under udstykning, da den tidligere har hørt under en landbrugsejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.