Kirkedalsvej 31, Rårup, 7130 Juelsminde

LYSTEJENDOM PÅ CA. 1,3 HA BELIGGENDE I RÅRUP

Charmerende lystejendom med stråtag på ca. 1,3 ha beliggende i Rårup by.

Ejendommen består af stuehus samt en dobbeltgarage med værksted.

Stuehuset, der er gråpudset, er vinkelbygget og har et beboelsesareal på godt 157 m2 i eet plan. Derudover er der et aktivitetsrum på ca. 50 m2 med 1. sal.

Indretning stueetagen : Baggang med klinker med gulvvarme, bord-/vask arrangement med skabe, spot i loft samt alarmanlæg installeret (ca. halvdelen af bryggerset er ikke godkendt til privat beboelse og ses registreret som BBR. nr. 5) ¤ Stort køkken med spiseplads, vinylgulv, køkkenelementer fra "ABT" ca. 2002, spot i loft, og med udgang til terrasse ¤ Mellemgang (til børneafdeling) med tæppe og gulvvarme samt spot i loft ¤ 3 Værelser med tæppe ¤ Badeværelse med klinkegulv og gulvvarme og med skydedøre, hvor bag bl.a. ejendommens naturgasanlæg er installeret, bruseniche opført med glasbyggesten, marmor vask-/bordplade med underskabe ¤ Stor stue med tæppe og gulvvarme, brændeovn med varmeflytning (suger, blæser varme til øvrige rum) og granit vindueskarme ¤ Entre med granitklinker og synlige spær ¤ Badeværelse med klinker og gulvvarme, fliser fra gulv til loft, bruseniche, marmor vask-/bordplade med underskabe og troldtektsloft med spot og synlige spær ¤ Soveværelse med tæppe, skabsarrangement, synlige spær og spots i loft.

Til ejendommen er der en lukket flisebelagt gårdsplads, hvor der er sol det meste af dagen, samt et pænt og nemt haveanlæg med bede belagt med granitskærver/ral, frugttræer, hyggekrog med bålplads, og en ualmindelig god udsigt ud over ejendommens jordareal. Der forefindes tillige et brændeskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.