Vi er specialister i landejendomme - lad os lave en salgsvurdering


Er du nysgerrig på, hvad din landejendom er værd? Så lad os stå for salgsvurderingen og det efterfølgende salg. Med mere end 30 års erfaring er vi klædt rigtigt på til at give dig den bedste rådgivning i forbindelse med både salgsvurderingen og det efterfølgende salg af din landejendom.
Vi har specialiseret os i alle former for lystejendomme og planteavls-/produktsejendomme herunder svineejendomme, kvægejendomme mm, liebhaverejendomme og nedlagte landbrug. 
Vi bor selv på en landbrugsejendom, dyrker 65 hektar jord og har frieserheste. Vores professionelle virke kombineret med vores personlige interesse inden for området giver os et godt afsæt for at kunne vejlede dig som kunde bedst muligt.
Vi er godt inde i både de tekniske, juridiske og lovgivningsmæssige omkring det at købe eller sælge en gård eller lystejendom, og så har vi en rigtig god forståelse for, hvad det vil sige at bo på landet.
Landbrugssprog er vores andet sprog.
Vi dækker det meste af Østjylland når det kommer til køb og salg af gårde og lystejendomme.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din landejendom? Så lad os, som det første, lave en salgsvurdering.

Lad os lave en salgsvurdering af din bolig

Ud over salg landejendomme tilbyder vi nu også salg af villaer, byhuse/rækkehuse, ejerlejlighed og andelsboliger.
Vi arbejder hårdt – og personligt – for at give dig en god oplevelse med at komme videre.
Vi byder dig gerne velkommen indenfor i vores forretning på Storegade 4 i Hatting, men du er også meget velkommen til at kontakte Merete Schwartz direkte på: 42 50 08 60 for en uforpligtende samtale. Merete kommer også gerne hjem til dig.

Vores geografiske område er stort, men vores styrke i det små med stor fokus på nærhed, tryghed og fællesskab.

Bestil din vurdering her

Lad vores ekspertise komme dig til gode.

Udfyld formularen allerede i dag. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan lave en salgsvurdering af din landejendom eller bolig.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031