Skanderborgvej 196, Egebjerg, 8700 Horsens

LYSTEJENDOM PÅ CA. 8,5 HA JORD NORD FOR EGEBJERG - MED MULIGHED FOR PROJEKTSALG

Blot få hundrede meter nord for Egebjerg ligger "Egebjerggård" med smukke Hansted Skov mod øst. Herfra er der blot ca. 9 km til Horsens Centrum og ca. 20 km til Skanderborg. Motorvej E45 kan tilgås i både nord- og sydgående retning inden for ca. 2,1 km, hvilket giver ejendommen en fantastisk central placering, selvom naturen ligger i kort afstand derfra.

I Egebjerg samt den nærliggende landsby, Gedved, er der flere dagligvarebutikker, mens Egebjergskolen tilbyder skolegang til elever på 0.-9. klassetrin. Egebjerg er med årene blevet en populær tilflytningsby i Horsens Kommune, og der er de seneste år sat stor fokus på udvidelse af byen med nyere boligområder med respekt for naturlig afgrænsning med grønne kiler mod omkringliggende byer, såsom Gedved og Horsens. Horsens Kommune har dannet et kommuneplantillæg, hvori der er vedtaget et nyt rammeområde med bestemmelser om udstykning til bebyggelse. Denne ejendom er således taget i kommunens betragtning i forhold til muligheden for at etablere et nyt boligområde. Ejendommen åbner derfor op for muligheden for projektsalg.

Selve ejendommen består af ca. 8,5 ha, hvoraf de ca. 6,25 ha udgør agerjord og det resterende areal er bebygget med ejendommens stuehus, driftsbygninger samt et fodermesterhus.

Gården består af et stort velholdt rødstensstuehus på 313 m2 i 1½ plan, hvoraf 168 m2 er bebygget areal. Derudover er der en kælder på 40 m2. Stuehuset rummer bl.a. entré, badeværelse, køkken med spiseplads, spisestue samt stue med adgang til sydvendt terrasse samt ejendommens haveanlæg. På 1. salen findes der ydermere en stor stue, flere værelser og et badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Til ejendommen hører desuden en fodermesterbolig med et samlet boligareal på 180 m2, hvoraf de 100 m2 er bebygget areal. I huset er der køkken/alrum med udgang til terrasse og have, stue, soveværelse, badeværelse med bruseniche samt en baggang og et fyrrum.

Driftsbygningerne rummer i alt 3.102 m2 og består bl.a. af 2 lejligheder på hver 55 m2 godkendt beboelse, en jagtstue, hestestald med 2 hestebokse, flere stalde til bl.a. slagtesvin samt en fritliggende maskinhal på 820 m2.

Der er her tale om en fantastisk ejendom med både mulighed for at drive landbrug eller erhvervelse af ejendommen med henblik på efterfølgende projektsalg.

Ejendommen skal igennem en udstykning til ca. 8,5 ha. med placering som anført på udstykningsforslaget, der fremgår af salgsopstillingen.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.