Bøgballevej 68, Bøgballe, 7171 Uldum

Skøn hesteejendom med ca. 8,2 ha beliggende 5 km fra Uldum og med ca. 4 km til Vestvejen, ca. 19 km til Horsens og ca. 19 km til Vejle.

Ejendommen består af et moderniseret stuehus på ialt 189 m2 fordelt i 1 1/2 plan. Stuehuset er opført i rødsten med eternittag og nye Velfac træ/alu, 3 lags vinduer og døre.

Derudover er der udhusbygninger på ialt 2.127 m2, der består af ridehal med nyere bund fra Walber Ebbe-Flod vandingssystem, hestestald med 12 nyere hestebokse fra Rationel Staldinventar, alle bokse med vinduer, hoppestald med 4 folingsbokse med vinduer, 2 større løsdriftsbokse med udgang til hver sin fold, solarieplads, vaskeplads med varmtvandsbeholder, striglepladser, opvarmet rytterstue med te-køkken, flere sadelrum, værksted, fyrrum, lade / maskinhal samt særskilt moderniseret lejlighed med egen have. Lejligheden er p.t. udlejet til en månedlig husleje på kr. 4.950 incl. forbrug.

Tillige er der en nyere udendørs ridebane på 30 x 70 meter med bund fra Walber Ebbe-Flod System, hvor der er automatisk selvvandingssystem, der automatisk regulerer fugtigheden i banen uanset varmegraderne udendørs. Ridebanen er omkranset af en Rhododendron hæk. Derudover er der ved ridebanen opført et nyere læskur i lærketræsplanker som tilskuerplads.

På ejendommen er der flere hestefolde med 3 nyere læskure opført i lærketræsplanker.

Af det samlede areal på ca. 8,2 ha udgør ca. 6,2 ha græsarealer opdelt som heste folde. Restarealet går fra til bygningsparcellen, 2 jord folde, udendørs ridebane, dejligt haveanlæg med pavillon, vej m.m.

En virkelig dejlig ejendom, skønt beliggende i rolige omgivelser, hvor man kan flytte direkte ind, både i stuehuset såvel som staldene.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.