Ejendommen skal igennem en udstykning ved salg.

Ejendommen sælges som dødsbo. Fremvisning i weekend kan alene bestilles her via hjemmesiden mandag - torsdag, ellers ring på 75 65 32 89.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG." />
Østerenden 15, Hornborg, 8762 Flemming

Her finder du en hel speciel og unik ejendom på ca. 0,9 ha. med stuehus, carport samt et fantastisk haveanlæg med pavillon i Kenya stil, udeområde med bl. grill, køkken, træhytter og sø.

På Østerenden 15 ligger et rødstens stuehus med eternittag i 3 etager, kælder godkendt til beboelse, stueetagen samt fuldt udnyttet (og godt udnyttet) 1. sal, i alt 290 m2 beboelse samt 20 m2 erhverv. Stuehuset har bl.a. spisekøkken, gæstetoilet,
stor vinkelstue indrettet som hhv. spisestue og opholdsstue med brændeovn med videre adgang til sænket udestue med store vinduespartier og udsigt ud over haveanlægget. På 1. salen er alle værelser samt badeværelse placeret, og i kælderen er der bl.a. gildesal, værelse samt sauna med bad og toilet.

Haveanlægget ved stuehuset på Østerenden 15, som er på ca. 0,9 ha., er helt vanvittig unikt, og en sjælden perle for ejendommen. Øverst mod stuehuset et dejligt, og ganske almindeligt, haveanlæg, frodigt opvokset med en god blanding af både blomster og frugtbuske / træer, men bevæger man sig længere ned på arealet, får man en følelse af at stå midt i bushen i Kenya. Arealet er stort og ryddet, midt i er der gravet ud til en sø, omkring søen godt opvokset krat m.m., med belysning, så i aften/morgen skumringen føles det som at stå i Afrika. Her er selvfølgelig opført en kæmpe hytte i Kenyansk stil, ottekantet, højt løftet fra jorden, beliggende godt gemt i trækronerne, med stor bred trappe, der føre dig op til overdækket terrasseområde udenfor hytten. Under hytten er der genialt udnyttet med køkken- / grillområde, opholdsareal til diverse spil m.m. og udenfor er der terrasse, nedgravet trampolin, vildmarksspa og kroketbane, således den store familie kan komme på besøg, og en hel dag, eller weekend, kan nydes sammen. Ved overnattende gæster er der opført 2 ens træhytter med køjesenge med plads til 4 personer i hver. Fra hytten og den overdækkede terrasse oppe i træerne er der en fabelagtig udsigt ud over "savannen" og også området i øvrigt.

Ejendommen skal igennem en udstykning ved salg.

Ejendommen sælges som dødsbo. Fremvisning i weekend kan alene bestilles her via hjemmesiden mandag - torsdag, ellers ring på 75 65 32 89.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.