Østerenden 15, Hornborg, 8762 Flemming

Ejendom på ca. 0,5 ha. bestående af to matrikel numre beliggende i Hornborg. Den ene matrikel består af ældre produktionsbygninger, og på den anden matrikel er opført et ældre hus med carport, der tidligere har været anvendt som fodermesterhus. Både produktionsbygninger og hus står i dårlig stand. Ejendommen ligger ca. 14,5 km vest for Horsens, med kort afstand til Vestvejen og ca. 7 km til motorvej E45.

Da ejendommen ligger inden for kommuneplanramme 6.L.04, som er et område udlagt til blandet bolig og erhverv, åbner det op for forskellige muligheder.

Er du investor med ønske om en god stor grund til projektsalg eller udstykning af flere byggegrunde, eller ønsker du som privatperson en stor grund til dit nybyggeri? Så er Østerenden 12 og 15, 8762 Flemming et oplagt sted at begynde!

Der kræves dog diverse bygge-og/eller nedrivningstilladelser ved Hedensted Kommune, men Kommunen har oplyst, at de vil se positivt på ansøgninger.

Ejendommen sælges som dødsbo.


BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.