Sønderdalvej 13, Nørskov, 8765 Klovborg

"Nørskovgaard" - en planteavlsgård på ca. 20,6 ha - plejet og velholdt!

Ejendommen er beliggende naturskønt med ca. 24 km til Horsens og ca. 10 km til Nørre Snede. Der er blot ca. 3 km til Klovborg, hvor du finder børnehave, friskole, indkøbsmuligheder og den lokale biograf.
Et stenkast nord for ejendommen finder du den smukke Mattrup Skov, som byder på et rigt dyreliv og flotte små søer, som gennemløbes af Mattrup Å.

Til gården er der et hyggeligt stuehus fra år 1900, der løbende er blevet renoveret. Stuehuset rummer iflg. BBR-ejermeddelelsen 154 m2 fordelt på 1½ plan, hvor de 109 m2 er bebygget areal. Iflg. opmåling af energikonsulenten er der beregnet boligareal på 173 m2. Iflg. energikonsulenten er tagetagen ikke medtaget i beregningen. I stuehuset findes bl.a. et køkken/alrum, stue, flere værelser samt badeværelser. Fra stuehuset er der udgang til ejendommens flotte anlagte terrasser og frodigt opvoksede have, som inviterer til lange sommeraftener med familie og venner.
Tilsammen vidner dette om, at idyl og hygge er i fokus på "Nørskovgaard".

Gårdens udhusbygninger anvendes i dag som lade, maskinhal og depotrum.

Gårdens samlede areal på ca. 20,6 ha. fordeler sig med ca. 18,5 ha agerjord og et restareal, der går fra til gårdens bygningsparcel med gårdsplads, haveanlæg, omkringliggende bevoksning samt vejareal.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.