Nørre Snedevej 50, 8700 Horsens

LYSTEJENDOM PÅ CA. 3 HA - BELIGGENDE VEST FOR HORSENS

FULDSTÆNDIG UNIK BELIGGENHED………………………du kører via alle' en, der går gennem ejendommens egen lille skov, op til ejendommen.

Her får du - via omkranset naturhegn - al natur tæt på. Skov, eng i flere niveauer / passager samt skøn have. På denne ejendom har der tidligere gået dådyr, hvorfor hele ejendommen er indhegnet.

Selv om ejendommen giver en følelse af, at ligge helt ugenert for sig selv, er den beliggende tæt til Nørre Snedevej, og dermed kun ca. 10 km til Horsens, og med gode adgangsforhold til motorvejen.

Ejendommens jordareal på ca. 3 ha er fordelt med 2,87 ha omkranset ved bygningsparcellen, og et englod på 2.589 m2 beliggende ca. 5 km fra bygningsparcellen.

Ejendommen består af et ældre stuehus samt en større udhusbygning på 400 m2 indeholdende bl.a. værksted, fyr-rum, staldafdeling m.m., hvor der tidligere har været heste. Der ses således også ridebanelys på folden, som gennem årene er ændret om til græsfold til dådyrene fra at være anvendt som ridebane. Nabo til ejendommen er Molger Rideklub.

Stuehuset er på 96 m2 plus en udestue, og trænger til modernisering.

Haveanlægget er så charmerende med store træer, pavilllon samt hønsehus, alt pænt og velholdt.

Denne ejendom skal ses !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.