Dallerupvej 20, 8781 Stenderup

PLANTEAVSGÅRD/LYSTEJENDOM PÅ CA. 10,8 HA SYD FOR HORSENS

"Rønneløkke" er beliggende ca. 2 km syd for Horsens, i et naturskønt område med kig til de omkringliggende marker og nævneværdige skove, Dallerup Skov og Kærskoven, som bl.a. rummer en indhegnet hundeskov samt en hyggelig skovsø med bålplads.
Fra ejendommen er der ligeledes ca. 2 km til omfartsvejen, Ringvej Syd, hvorfra der er let adgang til E45 i nord- og sydgående retning. I en afstand på ca. 4 km mod nord findes både indkøbsmuligheder samt Højvangsskolen for elever i 0.-9. klassetrin, hvortil der også er knyttet SFO. Ikke langt fra skolen ligger den nyanlagte Tyrstedlund Naturpark, som rummer naturoplevelser for hele familien.

Der er tale om en planteavlsgård bestående af et stuehus i rødsten med et boligareal på 152 m2 fordelt på 1½ plan. I stueetagen findes bl.a. entré, køkken med spiseplads, to stuer, et praktisk spisekammer samt badeværelse.
På 1. salen findes yderligere to værelser samt en mellemgang. Derudover er der en mindre kælder på 6 m2 under køkkenet.

Ejendommens udhusbygninger på 360 m2 består af bl.a. staldbygning, lade og maskinhus.

Af gårdens samlede areal på ca. 10,8 ha. udgør ca. 10,3 ha. agerjord. Det resterende areal går fra til ejendommens bygningsparcel med gårdsplads og sydvendte haveanlæg.

Ejendommen sælges som et dødsbo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.