Skovlyvej 9, Elling, 8751 Gedved

LYSTEJENDOM PÅ CA. 1 HA I ELLING

LYSTEJENDOM PÅ CA. 1,0 HA I ELLING

Ejendommen er beliggende i Horsens kommune i landsbyen Elling med ca. 15 km Skanderborg og ca. 17 km til Horsens. Ejendommen er centralt placeret mellem byerne Østbirk, Gedved og Tebstrup, hvor der findes indkøbsmuligheder. I byen, Østbirk, blot ca. 5 km fra ejendommen findes der pasningsmuligheder i form af to integrerede daginstitutioner, adskillige dagplejere samt skole til og med 9. klassetrin med tilkyttet SFO-ordning. Her findes der desuden et lægehus og tandlæge samt et aktivt foreningsliv for alle aldre.

Skovlyvej 9 er en lystejendom på ca. 1,0 ha med et ældre charmerende bindingsværksstuehus med eternittag. Der er et boligareal på 164 m2 i ét plan. Stuehuset er bygget på en høj kampestenssokkel med flot trappe op til indgangspartiet.
Stuehuset rummer bl.a. entré, køkken med spiseplads, stor vinkelstue samt yderligere en stue, to værelser, badeværelse med klinkegulv med gulvvarme samt en baggang med trappe til 1. sal. Stuehuset rummer desuden en kælder på 16 m2.

Til stuehuset er der en dejlig lukket have, med mange læ- og hyggekroge.

Derudover er der udhusbygninger på i alt 848 m2, der består af ældre stald, lade, garage samt en fritliggende maskinhal på 281 m2.

Ejendommen skal igennem en udstykning og kommer til at bestå af ca. 1,0 ha, der ligger omkring bygningsparcellen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.