Oensvej 144, 8700 Horsens

LYSTEJENDOM PÅ CA. 2,1 HA MED PLADS TIL 2 GENERATIONER, DEN STORE FAMILIE ELLER MULIGHED FOR ERHVERV OG BOLIG PÅ SAMME EJENDOM!

Ejendommen er beliggende syd for Horsens, få kilometer udenfor Torsted, hvor indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter kan nås inden for få minutters kørsel.

Det oprindelige stuehus er opført i rødsten med skifertag og nyere vinduer, samt udgang til en stor parklignende have som deles med bolig 2.

Bolig to er opført i rødsten og decratag og er om- og tilbygget i 2005, så boligen nu indeholder ekstra 56 m2 der oprindeligt er benyttet til kontorlokaler til erhverv, men som nu er inddraget til bolig og benyttes som stue. Bolig to har ligeledes udgang til den store smukke have og stor terrasse med havedam og guldfisk, hvor der er sol hele dagen. Nederst i haven er der indrettet med pavillon med udsigt over markerne bag ejendommen og en shelter.

På ejendommen findes også to fritliggende garagebygninger i henholdsvis hvidpudset murværk med eternittag som benyttes til både garage og opbevaring, samt en fritliggende garagebygning opført i rødsten med ståltag, som ligeledes benyttes som dobbeltgarage.

Det samlede jordareal på ca. 2,1 ha består af ca. 1,4 ha agerjord, mens det resterende areal går fra til gårdsplads, haveanlæg indkørsel m.m.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.