Horsensvej 50, Hornborg, 8762 Flemming

Ejendommen er beliggende mellem Hornborg og Korning og med ca. 12 km til Horsens By og 6 km til Hatting, hvor der findes indkøbsmuligheder, skole og et aktivt foreningsliv med diverse fritidsaktiviteter.

Ejendommen kan købes sammen med Horsensvej 52, og giver derfor mulighed for at skabe en fælles bopæl for to familier eller med forældre eller bedsteforældrene som nærmeste nabo. Beliggenheden er ugeneret og med udsigt til de omkringliggende marker. Ejendommene kan også købes hver for sig.

Ejendommen består af et stuehus fra 1957, som er opført i rødsten og med eternittag. Boligarealet udgør i alt 125 m2 samt en indbygget garage på 18 m2. Derudover er der ca. 998 m2 udhus bygninger, der blandt andet består af garager og udhuse.

Ejendommens jordareal er på i alt ca. 2,6 ha hvoraf ca. 1 ha består af granskov, ca. 0,8 ha består af spredt beplatning og græs mens det resterende areal går fra til bygningsparcel, have og gårdsplads m.m. Ejendommens jordareal er beliggende omkring ejendommens bygningsparcel og ved siden af naboejendommen mod vest.


BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.