Vingumvej 1, Hovedskov, 8740 Brædstrup

LYSTEJENDOM PÅ 17,0 HA MED SØER OG MULIGHED FOR JAGT

På Vingumvej 1, 8740 Brædstrup får du en lystejendom på ca. 17,0 ha med egne søer, skov og agerjord beliggende midt i grønne, naturskønne og landlige omgivelser med et rigt dyreliv. Og så er der tilmed mulighed for egen jagt på adressen!

Fra ejendommen er der knap 6 km til folkeskole i byen, Brædstrup, som desuden danner ramme om et hyggeligt bymiljø med adskillige dagligevare- og specialbutikker, spisesteder og fritidsaktiviteter til hele familien. Dette gør sig også gældende for byen, Bryrup, som ligger ca. 7 km fra ejendommen.

Ejendommen består af et charmerende fritliggende rødstensstuehus på 201 m2 boligareal fordelt på 1½ plan, som i stueplan bl.a. rummer entré, nyere køkken med spiseplads, stor stue samt en dejlig udestue med panoramaudsigt over haven og den omkringliggende natur. Herfra er der desuden udgang til flisebelagt terrasse og haveanlæg. I stueplan findes der også et værelse samt kontor. Fra entréen er der trappe til 1. salen, hvor der er en stor værelsesafdeling med et soveværelse med walk in closet samt yderligere 3 gode værelser og slutteligt et badeværelse.

Til ejendommen hører i alt 392 m2 udhusbygninger bestående af lade, staldbygning, læskur, garage og caport med plads til 3 biler.

Ejendommens jordareal på i alt ca. 17,0 ha består af ca. 6,1 ha. agerjord, som er bortforpagtet. Derudover er der et fredskovsareal på ca. 7,2 ha med forskellige løvtræsorter, herunder eg, bøg og ask. Det resterende areal går fra til egne søer samt bygningsparcel med gårdsplads, haveanlæg og den grusbelagte indkørsel, som leder dig fra Vingumvej ind på denne fredfyldte ejendom.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.