Bøgebjergvej 8, Føvling, 8740 Brædstrup

Særdeles velbeliggende lystejendom i naturskønne omgivelser tæt ved Gudenåen med panorama udsigt og beliggende tæt ved landsbyen Føvling, blot ca. 5 km fra Brædstrup og ca. 19 km til Horsens centrum. I Brædstrup findes dagplejere, daginstitution med vuggestuer og børnehaver, skole med SFO og et godt udvalg af dagligvarebutikker, specialbutikker samt et udvalg af spisesteder. Ejendommen ligger i et flot, kuperet område med få kilometer til nærmeste kanoudlejningssted ved Gudenåen, som snor sig smukt gennem området. Til ejendommen hører et mindre engstykke på 571 m2 som giver å-ret dermed mulighed for at fiske i Gudenåen.

Ejendommens stuehus er vinkelbygget og indeholder hele 241 m2 beboelse samt en indbygget carport i forlængelse af stuehuset, så det er muligt at gå tørskoet ind. Ejendommen fremstår yderst velholdt både ude og inde og er løbende energioptimeret. I dag opvarmes ejendommen med jordvarme og et fastbrændselsfyr og har et energimærke A2010. Derudover er der installeret solceller som bidrager til at holde ejendommens energiudgifter nede og solfangere der producerer varmt vand og som er koblet til en akkumuleringstank.

Til ejendommen hører ca. 270 m2 udhusbygninger bestående et maskinhus, hal, depotrum, drivhus m.m Bygningerne har mange anvendelsesmuligheder og er løbende vedligeholdt og fremstår i pæn og brugbar stand.

Af ejendommens samlede areal på ca. 2,4 ha er ca. 1,5 ha udlagt i græs, et mindre engareal på ca. 571 m2 mens det resterende areal går fra til bygningsparcel, haveanlæg, gårdsplads m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.