Emil Møllers Gade 86, 2., 8700 Horsens

FLOT MODERNISERET LEJLIGHED I HORSENS C TÆT PÅ CAMPUS

FLOT MODERNISERET lejlighed beliggende i flot rødstensejendom tæt på det internationale uddannelsescenter Campus, der ligger med et stenkast til Horsens Banegård.

Fra lejligheden, der er beliggende på 2. sal, og som er 1 af 3 lejligheder i ejendommen, er du i gåafstand til den smukke natur og sø ved Bygholm, FÆNGSLET, som i dag huser både et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatningsmuligheder, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer, og desuden ikke mange minutter fra både Forum Horsens og Strøget i Horsens C. Og vælger du at tage bilen, er der ca. 5 min. til motorvejs til-/afkørsel.

Lejligheden er beliggende i en utrolig flot muret rødstensbygning, hvor der er kræset for detaljerne. Indvendigt gør beboerne en ære i at holde fællesarealerne pæne og velholdte, bl.a. ser du en flot hvidmalet opgang med en guld stukliste hele vejen op til 2. sals lejligheden.

Lejligheden er indrettet således: Entré ¤ Køkken / Alrum i åben forbindelse med stue ¤ Soveværelse med skabe og mulighed for opbevaring via trappe til loftrum ¤ Badeværelse med skabsarrangement med håndvask og bruseniche.

Til lejligheden hører tillige en fælles pæn, tør og velholdt kælder, hvor du kan få dit eget kælder rum, og samtidig er der mulighed for at vaske og tørre tøj.

Derudover er der et hyggeligt, velholdt, fælles haveanlæg med cykelrum, trappe op til selve haveanlægget (ligger i plateau), hvor du finder en lille græsplæne til solbadning samt en terrasse til hygge og grillaftener.

Udenfor bygningen er der en mindre parkeringsplads, hvor ejendommens beboere har mulighed for at parkere (dog ikke privat parkeringsplads).


BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.