Nørregade 58, Dortheasminde, 7171 Uldum

BYHUS MED STORT VÆRKSTED TIL ERHVERV I UDKANTEN AF ULDUM BY

Til den driftige køber, der ønsker et stort værksted/garage og en præsentabel bolig!

Villaen er beliggende lige i udkanten af Uldum by med ca. 10 km til Tørring, ca. 18 km til Hedensted og ca. 20 km til Horsens. Der er desuden ikke langt til motorvejens til- og afkørsel.

Ejendommen er beliggende med god afstand til naboerne, og med nem adgang til skole, som har klassetrin til 6 klasse. Til skolen er tilknyttet en skolefritidsordning. Uldum byder desuden på både Dagli'brugsen, tøjbutikker, apotek, kro, pizzeria og en café med tilhørende blomsterbutik.

Boligen, der er opført i 1936, står i lyse pudsede mure med tagpap-tag og træ/alu vinduer. Derudover er der i 1966 tilbygget et godt stort værksted / garage, som er godkendt til erhvervsmæssig benyttelse.

Boligen er indrettet således : Entre ¤ 2 store lyse stuer med flot udsigt over området ¤ pænt funktionel køkken med spiseplads ¤ lyst badeværelse med bruseniche ¤ Stort soveværelse. Fra stueplan er der adgang til kælderen.

Kælderen er indrettet således : 3 gode disponible rum, som har mange anvendelsesmuligheder ¤ viktualierum ¤ depotrum ¤ Vaskerum/grovkøkken.

Derudover er der en vel anlagt have.BEMÆRK !!!!! ................. BESTILLING AF FREMVISNING / SALGSVURDERING FREDAGE EFTER KL. 14 VIL FØRST EKSPEDERES AF KONTORET FØRSTKOMMENDE HVERDAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.